top of page

Design it

designit.png

Meestal start ik met een verkennend gesprek waarin ik de werking van men bedrijf uitleg en waarin na het bekijken van de bestaande toestand de prijs van het plan berekenen.

Pas na wederzijdse goedkeuring wordt gestart met de plannen. Bij Gardenz zal je nooit een plan betalen waar je niet voor 100% achterstaat.

Er wordt in 2 fases gewerkt:

Image by Look Up Look Down Photography
foto schets2.jpg

Fase 1
Schetsontwerp

Na het opmeten van het terrein en het nemen van een aantal foto’s worden de wensen van de klant besproken. Daarna wordt er een eerste schets uitgewerkt. Deze schets is een ruwe vormgeving van wat er mogelijk is . Na bespreking kan dit nog worden aangepast naar de wensen van de klant . De schets wordt nog met de hand uitgetekend op een grondplan.

Fase 2
Plan

Na de nodige aanpassingen wordt het plan definitief op computer uitgetekend in de juiste maten en oppervlaktes. Er is de mogelijkheid een beplantingsplan en technisch plan uit te tekenen. Indien jullie willen zien hoe het er in realiteit uit zal zien kan er ook een 3d animatie van gemaakt worden.

Quiet Desk

Bij het afleveren van deze plannen worden ook de materialen gekozen voor de realisatie ervan. Dit is uiteraard een belangrijke fase hierin wordt het budget van het project bepaald. Onze offertes zijn zeer gedetailleerd zodat het makkelijk is achteraf mits andere keuzes de prijs eventueel aan te passen.

Tevens kan ik tal van referentieadressen aangeven waar naar bepaalde materialen kan gaan gekeken worden.

Niet alleen voor een plan kan je bij Gardenz terecht

bottom of page