top of page
  • Writer's picture(zoz) Reclamebureau

Een échte zwemvijver in 4 stappen

Updated: Feb 19

  1. Ontwerp en planning: We beginnen met een grondige bespreking om je wensen en voorkeuren te begrijpen. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerpen van een zwemvijver die perfect past bij de stijl en lay-out van je tuin. We zullen ook alle vereiste vergunningen en toestemmingen regelen, zodat het proces soepel verloopt.

  2. Graafwerk en constructie: Ons ervaren team zal de site zorgvuldig voorbereiden en de zwemvijver volgens het ontwerp uitgraven. We gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor een stevige constructie om duurzaamheid te garanderen. Eventuele extra functies die je wenst, zoals watervallen of zitgedeeltes, worden ook professioneel geïnstalleerd.

  3. Filtratie en waterkwaliteit: We zullen een geavanceerd filtratiesysteem installeren om de waterkwaliteit te waarborgen en een veilige zwemomgeving te creëren. Daarnaast zullen we zorgvuldig geselecteerde waterplanten toevoegen die niet alleen de esthetiek verbeteren, maar ook bijdragen aan het natuurlijke filtratieproces.

  4. Afwerking en inrichting: Het laatste stadium omvat het afwerken van de zwemvijver met hoogwaardige randmaterialen om een naadloze overgang naar je tuin te garanderen. We zullen ook strandzones creëren voor gemakkelijke toegang tot het water, en verlichting installeren om de schoonheid van je zwemvijver 's avonds te accentueren.11 views0 comments

Comments


bottom of page