top of page
  • Writer's pictureBen

Waarom kiezen voor een tuinarchitect voor het ontwerpen van je droomtuin?


Het kiezen voor een tuinarchitect voor het ontwerp van je tuin kan een verstandige beslissing zijn, en er zijn verschillende redenen waarom het raadzaam is om een tuinarchitect in te schakelen voor het ontwerpen van je tuin.

Tuinarchitect met plan
Een tuinarchitect kan je helpen met een tuinplan

Ten eerste beschikken we over de nodige expertise en meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp. Zo hebben we kennis van plantensoorten, tuinindeling, materialen en ontwerpstijlen. We kunne als de besten een harmonieus en functioneel ontwerp creëren dat aansluit bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl.


Eerst zetten we jouw ideeën om in een schets die daarna de basis vormt voor een concreet plan dat daarna uitgewerkt wordt in een 3D visualisatie.

Wij adviseren en helpen je bij het kiezen van de beste oplossingen voor je tuin.

Als tuinarchitect hebben we oog voor detail en houden we rekening met verschillende elementen, zoals de omgeving, de ligging van de tuin, de bodemgesteldheid, de blootstelling aan zonlicht en schaduw, en de bestaande architectuur van het huis. Door al deze aspecten in overweging te nemen, kunnen we een ontwerp maken dat goed geïntegreerd is in de omgeving en dat de natuurlijke schoonheid van de tuin benadrukt.

We helpen je ook om de ruimte in je tuin optimaal te benutten. zo proberen we steeds een slimme indeling te bedenken die rekening houdt met functionaliteit, comfort en esthetiek.


Of je nu op zoek bent naar een gezellige zithoek, een speelruimte voor kinderen, een groententuin of een waterpartij, Wij zorgen dat alles op de juiste plaats terechtkomt en dat de verschillende elementen in balans zijn.

Daarnaast begeleiden we je bij het maken van keuzes op het gebied van materialen en beplanting en adviseren we over duurzame en onderhoudsvriendelijke opties die passen bij je wensen en budget.


Een goed ontworpen tuin kan daarnaast ook nog eens de waarde van je huis verhogen.


Meer weten? Contacteer ons!


7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page