top of page
  • Writer's pictureBen

Gardenz maakt met zijn totaalconcept ENJOY IT van uw tuin een volwaardige buitenkamer.


Maak van uw tuin een volwaardige buitenkamer
Maak van uw tuin een volwaardige buitenkamer

Als ervaren landschaps- en tuinarchitect met meer dan 25 jaar ervaring heeft Gardenz de expertise en het vakmanschap om van uw tuin een totaalproject te maken, inclusief verlichting, meubilair, buitenkeukens, jacuzzi's en zwembaden. Dit brengt heel wat voordelen met zich mee.

Om te beginnen, beschikt Gardenz over een uitgebreide kennis van verlichtingstechnieken en kan het een doordacht verlichtingsplan voor uw tuin ontwerpen. We begrijpen dat verlichting een essentieel onderdeel is van een goed ontworpen buitenruimte, omdat het de sfeer creëert, de veiligheid verbetert en bepaalde kenmerken van uw tuin accentueert. Of het nu gaat om het installeren van subtiele accentverlichting om de architecturale elementen van uw tuin te benadrukken, of om functionele verlichting voor paden en terrassen, Gardenz kan een verlichtingsplan ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw behoeften en esthetiek. Daarnaast heeft Gardenz de expertise om buitenmeubilair te selecteren en te integreren dat zowel stijlvol als functioneel is. We begrijpen dat uw tuin een verlengstuk van uw leefruimte is en dat comfortabele en duurzame meubelstukken van essentieel belang zijn om optimaal van uw buitenruimte te genieten. Of u nu op zoek bent naar loungemeubilair om te ontspannen, een eettafel en stoelen om buiten te dineren, of zitbanken om gezellige gesprekken mogelijk te maken, Gardenz adviseert u over de beste keuzes die passen bij uw smaak, budget en levensstijl.

Daarnaast heeft Gardenz de ervaring en de vaardigheden om buitenkeukens te ontwerpen en te installeren die uw tuin transformeren tot een culinaire oase. We begrijpen dat buiten koken en entertainment steeds populairder worden, en daarom kunnen ze een buitenkeuken ontwerpen die past bij uw behoeften en wensen. Of u nu een eenvoudige grill wilt of een volledig uitgeruste buitenkeuken met een gootsteen, werkbladen en opbergruimte, Gardenz kan de nodige infrastructuur en functionaliteit creëren om van uw buitenkookervaring een plezier te maken.

Bovendien kan Gardenz ook luxueuze ontspanningsmogelijkheden toevoegen aan uw tuin, zoals een jacuzzi of een zwembad. Een eigen jacuzzi of zwembad is een geweldige manier om te ontspannen, te verfrissen en te genieten van uw tuin. We helpen u bij het selecteren van de juiste maat, vorm en afwerking van de jacuzzi of het zwembad, rekening houdend met uw beschikbare ruimte, budget en persoonlijke voorkeuren. Ze kunnen het volledige proces beheren.


Meer weten? Contacteer ons


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page